Om Borch et alia

Borch et alia har specialiseret sig i forskningsbaseret rådgivning og facilitering af grønne  energi projekter.

Vores mission er at få implementeret den grønne omstilling med så store, lokale gevinster som muligt.

Vi vil at:

  • der skabes grøn omstilling, 
  • det er borgerne, der er omdrejningspunktet for skabelse af grøn værdi og sammenhængskraft 
  • klima og erhvervsstrategi går op i en højere helhed.

Borch et alia ejes af Kristian Borch, som har specialiseret sig i grøn omstilling (Ph.d. i biokemi, Cand.scient i miljøbiolog) og facilitering af omstillingsforløbet (Master i konfliktmægling, HD i organisation og forandringsledelse). Desuden har han lang erfaring med facilitering af grønne omstillingsprocesser både, hvad angår projektledelse, konfliktmægling og naturligvis forskning på området. 

Borch et alia vil, at så mange som muligt når helt i mål med den grønne omstilling. Derfor hjælper vi med hele vejen. Vi råder over et stort netværk af eksperter og samarbejdspartnere, der kan rådgive omkring og hjælpe med de specielle tiltag, der ligger uden for vores egne kernekompetencer.

Den grønne omstilling er en kompliceret proces og kræver mange fagligheder. Derfor arbejder vi et netværk af dygtige konsulenter, hvor teamet sammensættes efter opgaven.

Netværket

Borch et alia kan oversættes med Borch med flere. Vi arbejder nemlig i et nætværk af konsulenter, hvor vi finder synergi hinandens kompetencer, og vokser i samarbejdet med jer.

Foretrukne samarbejdspartnerer er:

Mirjam Godskesen

Mirjam Godskesen har de sidste 11 år arbejdet med kommunikation, videndeling og projektledelse med særligt fokus på universitetsverdenen. Gennem 5 år var hun en af de bærende kræfter på ’Projektledelse i Netværk’ – en uddannelse for erfarne projektledere udbudt på Danmarks Tekniske Universitet (DTU). Hendes varemærke er at kunne opbygge et tillidsfuldt rum, hvor deltagerne både kan støtte og udfordre hinanden på samme tid. Hun er selvstændig konsulent og er samtidig tilknyttet Institut for Læring og Filosofi på Aalborg Universitet som ekstern lektor.

Synne Nies Eriksen

Synne Nies Eriksen løser PR- og kommunikationsopgaver. For eksempel  kommunikationsworkshops, budskabstræning, kommunikation i forbindelse med kriser, issues management, kunde- og/eller målgruppeanalyser mv.

Bjørn Holmgaard:

Bjørn Holmgaard arbejder med udvikling af politik for vedvarende energi og energiplanlægning med fokus på offentlig politik og lokalt ejerskab.